Εταιρεία


Η εταιρία Μαρμαρόκοσμος σας καλωσορίζει στον δικτυακό της τόπο !


Η εταιρεία Μαρμαρόκοσμος, αν και νέα στο χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας μαρμάρων και γρανιτών, προσφέρει ιδανικές και αξιόπιστες λύσεις για τη διακόσμηση και κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2004 και βρίσκεται στη Θέρμη, Θεσσαλονίκης. 

Πρωτεύων στόχος της εταιρείας μας είναι η καλύτερη και πληρέστερη παροχή προιόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να εξασφαλίσει την κατάλληλη επιλογή υλικών και την αξιοποίση τους στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα υλικά που σας ταιριάζουν τόσο στην οικία σας, όσο και στην επαγγελματική σας στέγη δίνοντας ταυτόχρονα εγγύηση καλύτερης τοποθέτησης και επεξεργασίας. Η εμπειρία, η ποιότητα των υλικών και της εργασίας μας, η άρτια εξυπηρέτηση καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι οι λόγοι που μας προτιμούν οι πελάτες μας. 

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τη δική σας ιδέα κάνοντάς την ενεργειακά βιώσιμη για:

  • Την κουζίνα
  • Τον πάγκο
  • Τη σκάλα
  • Το τζάκι
  • Ειδική κατασκευή της επιλογή σας


Η εταιρεία Μαρμαρόκοσμος μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη στην αγορά, τοποθέτηση, συντήρηση (νερόλουστρα με διαμάντια) και κατασκευή σε γρανίτες, μάρμαρα, τεχνογρανίτες, τεχνομάρμαρα, πορόλιθους, όνυχες και ακρυλικά φύλλα (corian). Επίσης μπορούμε να δεχτούμε τις δικές σας ιδιαίτερες προτάσεις για κατασκευές με την εγγύηση της πολυετούς πείρας μας για την εξασφάλιση του ιδανικού αποτελέσματος.

Για περισσότερες διευκρινήσεις ή πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας !


2310 462364
Δευτέρα - Παρασκευή: 8:00 - 18:00
Σάββατο: 8:30 - 14:00

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΜΑΡΜΑΡΟΚΟΣΜΟΣ
Προέκταση Β.Ταβάκη, Θέρμη (άνωθεν κρεαταγοράς)
Τ.Κ. 57001, Τ.Θ. 1196 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 462364 - Fax : 2310 462672

Email: info marmarokosmos.gr

Στόχος μας

“Η νέα μας ιστοσελίδα να καταστεί χρήσιμο εργαλείο για τον μηχανικό, τον αρχιτέκτονα και τον τεχνικό ή ακόμα και τον απλό πελάτη λιανικής που επιθυμεί τη γνωριμία και τη συνεργασία με την εταιρία μας"

Copyright 2014 Marmarokosmos

Login-iconLogin